Защо момичетата си падат по "женкари" ?

2012-08-17 12:57:00
Защо момичетата си падат по
Снимка: Dreamstime

Почти всяко момиче е харесвала поне едно момче, което е известно като „женкар“. Повечето момчетата завиждат на своите връстници, които имат успех сред момичетата, но девойките избягват да се обвързват сериозно с тях, защото знаят, че никога няма да бъдат единствените.

 

Но защо „женкарите“ толкова се кефят на факта, че са били с толкова момичета? Няма нито едно, което да задържи интереса им или пък избиват комплекси, като трупат бройки?

 

 

Вижте как тези момчета успяват да оплетат девойките в своите мрежи, въпреки репутацията ти:

 

Разбират жените (или поне умело се правят)

Женкарите са доста добри слушатели, а представителките на нежния пол харесват да общуват с хора, които ги изслушват, дават им съвети и т.н. Ако искате да се харесате на момичетата, просто се научете да разговаряте с тях. В повечето връзки липсва именно добрата комуникация.

 

Те са това, което искат жените

Повечето представителки на нежния пол имат някаква представа за мъжа, който искат до себе си. Разбира се, техните изисквания често са високи и рядко има някой, който да се вписва в критериите им. Женкарите обаче успяват, благодарение на маската, която слагат. Те разбират интересите на момичето, което са харесали и веднага се превръщат в такъв тип – обичат да ходят на театър, не ядат месо, посещават често приюти, четат книги и т.н. След това си харесват друга девойки с други интереси и се променят отново.

 

Умеят да заблуждават

Когато една жена чуе от един мъж, че той се е влюбил в нея от пръв поглед, шансът да не се породят някакви чувства е нищожен. Повечето дами се връзват на това и започват да гледат на него по друг начин. Щом той я е харесал от пръв поглед, значи е умен, има вкус, знае какво търси ...

 

Снимка: Dreamstime

 

Лесно се адаптират

Няма човек, който да може да бъде полезен във всеки един момент, но е важно да създадете тази илюзия, за да може жената до вас да си мисли, че вие сте нейният герой. Ако постоянно й правите комплименти, помагате й и т.н., тя ще реши, че може да разчита на вас винаги, а това определено не е вярно и вие го знаете.

 

Знаят какво е да бъдеш джентълмен

В днешно време джентълмените са на привършване, но женкарите знаят как да изглеждат такива. По време на срещата те са изцяло фокусирани върху дамата до себе си я карат да се чувства все едно е най-важната за тях, нищо че след това ще звъннат на друго момиче и ще излязат и с нея, държейки се по същия начин.

 

Момичета, не се захващайте с женкарите, надявайки се, че ще ги промените. По-скоро ще се опарите болезнено, отколкото да го накарате да спре с изневерите и да създаде сериозна връзка. Да си с Дон Жуан не е нещо перспективно, по-скоро част от живота на почти всяко момиче. Вие бъдете умни и не си причинявайте съзнателно негативни чувства и емоции.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия